Tradiție, inovație, tehnologie și know-how pentru a forja viitorul împreună.

Piețele & Produsele

Franchini Acciai este, la nivel mondial, un partener de referință pentru principalii participanți, care solicită piese forjate de înaltă calitate. Acordăm mare atenție satisfacerii cerințelor stringente ale fiecărei comenzi în parte, pentru a garanta produse forjate degroșate și/sau finisate, la standarde calitative ridicate. 

Petrol & Gaze

BOP, corpuri supape, blocuri în formă de Y, blocuri în formă de T, cap de erupție, butuci, duze, fluid-end-uri pentru fracking, coloane montante, conectori.

Generare de energie

Rotori turbine cu gaz/aburi, arbori generatoari, arbori eolieni, arbori hidrocentrale.

Industria nucleară

Inele, carcase, țevi, flanșe, containere, capace, arbori motoare.

Ciment & Minerit

Axe ATOX, arbori concasor rotativ, arbori și cilindri finisați și asamblați.

Instalaţii şi echipamente

Inele, carcase, rulouri, manșoane, plăci, cilindrii

Industria mecanică

Flanșe, inele și bolțuri, rulouri pentru oțelării, pentru laminoare și pentru calandre, angrenaje și reductoare

Industria navală

Arbori propulsori și intermediari, tije cârmă, tije de piston, bolți în cruce, biele, butuci.

Creat fără proiect desenat

Barre tonde, barre quadre, barre piatte, stampi per automotive, blocchi oleodinamici

Încă din 1968, firma Franchini Acciai s-a făcut cunoscută prin calitatea pieselor forjate și prin nivelul ridicat al serviciilor oferite. Încă de la înființare, firma a căutat întotdeauna îmbunătățirea constantă a proceselor de producție și dezvoltarea neîntreruptă a unor soluții inovative și avansate din punct de vedere tehnologic, pentru a putea astfel răspunde diferitelor exigențe în continuă creștere ale piețelor globale în care aceasta operează.

Întreaga producție a firmei Franchini Acciai SpA este atent controlată, în conformitate cu standardele normativelor naționale și internaționale. Încă din februarie 1992, firma a primit certificatul de calitate Det Norske Veritas. 

Descoperă detaliile

Certificări şi calificări

Toate activitățile de producție și de control calitate sunt efectuate ținând cont de Sistemul de Management al Calității, conform cu standardele ISO 9001:2015 sau cu ASME secțiunea III NCA 3800